Tuğba Özay Çiftliği : Gözyaşları sel oldu! Manavgat'taki yangında çiftliği hasar ... / Yangının olduğu bölgede çiftliği bulunan eski manken tuğba özay'ın çiftliği de hasar gördü.

Tuğba Özay Çiftliği : Gözyaşları sel oldu! Manavgat'taki yangında çiftliği hasar ... / Yangının olduğu bölgede çiftliği bulunan eski manken tuğba özay'ın çiftliği de hasar gördü.. Ses sanatçısı onur akay, yakın dostu tuğba özay'ın sağlık durumu ve çiftliği ile ilgili bilgi verdi. Hastane odasından video yayınlayan özay, ben felç geçirdim arkadaşlar. Yangının olduğu bölgede çiftliği bulunan eski manken tuğba özay'ın çiftliği de hasar gördü. Özay hastaneden görüntüsünü paylaşarak, ben felç geçirdim arkadaşlar. Büyüyen yangının çiftliğine ulaştığını öğrenen tuğba özay, manavgat'a gitmek üzere yola çıktı.

Yangından çiftliği zarar gören eski manken ve oyuncu tuğba özay, sosyal medya hesabından yardım istedi. Yangında eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. Manavgat'taki yangından eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. İlk uçakla antalya'ya giden tuğba özay, sosyal medya hesabından gözyaşlarıyla yardım istedi: Yangının olduğu bölgede çiftliği bulunan eski manken tuğba özay'ın çiftliği de hasar gördü.

Manavgat'ta çıkan yangında çiftliği yanan Tuğba Özay: Felç ...
Manavgat'ta çıkan yangında çiftliği yanan Tuğba Özay: Felç ... from i.gazeteduvar.com.tr
Hastane odasından video yayınlayan özay, ben felç geçirdim arkadaşlar. Yangından eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. Yangında eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. Olaylardan etkilenen eski manken, hastanelik oldu. Tuğba özay sosyal medya hesabından çitliğimiz yanıyor, her yer yanıyor diyerek gözyaşları içinde yardım istedi. Özay hastaneden görüntüsünü paylaşarak, ben felç geçirdim arkadaşlar. Manavgat'taki yangından eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. Eski manken tuğba özay'ın manavgat'ta bulunan çiftliğine de evler sıçradı.

Sosyal medyadan çiftliğinin yandığını duyuran tuğba özay felç geçirdi.

Antalya manavgat'ta çiftliğinin yandığını söyleyen tuğba özay, üzüntüden felç geçirdi. Özay hastaneden görüntüsünü paylaşarak, ben felç geçirdim arkadaşlar. Hastane odasından video yayınlayan özay, ben felç geçirdim arkadaşlar. Yangının olduğu bölgede çiftliği bulunan eski manken tuğba özay'ın çiftliği de hasar gördü. Büyüyen yangının çiftliğine ulaştığını öğrenen tuğba özay, manavgat'a gitmek üzere yola çıktı. Yangından eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. Peki tuğba özay'ın çiftliği nerede ve kaç dönüm? Peki, tuğba özay kaç yaşında, nereli? Yangının olduğu bölgede çiftliği bulunan eski manken tuğba özay'ın çiftliği de hasar gördü. İlk uçakla antalya'ya giden tuğba özay, sosyal medya hesabından gözyaşlarıyla yardım istedi: Çiftliğimiz yanıyor. diyen tuğba özay, ne olur sesimizi duyurun. Antalya manavgat orman yangınında eski manken tuğba özay'ın çiftliği de yanarak kül oldu! Sosyal medya hesabından gözyaşları eşliğinde yardım isteyen eski manken tuğba özay, çiftliğinin yandığını ve sesinin duyulmasını istedi.

Eski manken tuğba özay'ın manavgat'ta bulunan çiftliği de zarar gördü. İlk uçakla antalya'ya giden tuğba özay, sosyal medya hesabından gözyaşlarıyla yardım istedi: Yangının sıçradığı bölgede çiftliği bulunan manken tuğba özay, sosyal medya hesabından video çekerek yardım istedi. Yangının sıçradığı bölgede çiftliği bulunan manken tuğba özay ise dün akşamdan bu yana sosyal medya hesabından gözyaşları içinde video çekerek yardım istedi. Büyüyen yangının çiftliğine ulaştığını öğrenen tuğba özay, manavgat'a gitmek üzere yola çıktı.

Tuğba Özay'ın Çiftliği 8 Yıl Aradan Sonra İkinci Defa ...
Tuğba Özay'ın Çiftliği 8 Yıl Aradan Sonra İkinci Defa ... from foto.haberler.com
Yangının sıçradığı bölgede çiftliği bulunan manken tuğba özay ise dün akşamdan bu yana sosyal medya hesabından gözyaşları içinde video çekerek yardım istedi. Çiftliği yanan tuğba özay, sosyal medya paylaşımında çiftliğinin yandığını ve felç geçirdiğini açıkladı. Antalya manavgat orman yangını yerleşim yerlerine sıçrayınca eski manken tuğba özay'ın yangın yerine yakın mesafede bulunan çiftliği de zarar gördü. Antalya manavgat'ta çiftliğinin yandığını söyleyen tuğba özay, üzüntüden felç geçirdi. Peki, tuğba özay kaç yaşında, nereli? İlk uçakla antalya'ya giden tuğba özay, sosyal medya hesabından gözyaşlarıyla yardım istedi: Özay, gözyaşları içinde sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulundu. Krize giren tuğba özay felç geçirdi!

Özay, instagram hesabından paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı

Çok sayıda ev ve mahallenin yandığı antalya'daki manavgat'ta çiftliği tutuşan tuğba özay, gözyaşlarına boğularak yana yakıla yardım istedi. Yangının olduğu bölgede çiftliği bulunan eski manken tuğba özay'ın çiftliği de hasar gördü. Tuğba özay sosyal medya hesabından çitliğimiz yanıyor, her yer yanıyor diyerek gözyaşları içinde yardım istedi. Peki tuğba özay'ın çiftliği nerede ve kaç dönüm? Peki, tuğba özay kaç yaşında, nereli? Antalya manavagat yanıgınında çiftliği yanan tuğba özay sinir krizi geçirdiği anları paylaştı. Manavgat'ta çıkan yangında çiftliği alevler içinde kalan tuğba özay, sinir krizi geçirdi. Çiftliği yanan tuğba özay, sosyal medya paylaşımında çiftliğinin yandığını ve felç geçirdiğini açıkladı. Hastane odasından video yayınlayan özay, ben felç geçirdim arkadaşlar. Eski manken tuğba özay'ın manavgat'ta bulunan çiftliğine de evler sıçradı. Antalya'nın manavgat ve akseki ilçelerindeki yangınlara havadan ve karadan müdahale sürüyor. Antalya manavgat orman yangını yerleşim yerlerine sıçrayınca eski manken tuğba özay'ın yangın yerine yakın mesafede bulunan çiftliği de zarar gördü. Eski manken tuğba özay'ın manavgat'ta bulunan çiftliği de zarar gördü.

Manavgat'taki yangından eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. Çiftliği yanan tuğba özay, sosyal medya paylaşımında çiftliğinin yandığını ve felç geçirdiğini açıkladı. Yangının olduğu bölgede eski manken tuğba özay'ın çiftliği de hasar gördü. Olaylardan etkilenen eski manken, hastanelik oldu. Tuğba özay, çektiği videoda yanıyoruz, nolur bütün devlet yetkililerine sesleniyorum.

Tuğba Özay'ın Çiftliği 8 Yıl Aradan Sonra İkinci Defa ...
Tuğba Özay'ın Çiftliği 8 Yıl Aradan Sonra İkinci Defa ... from foto.haberler.com
Antalya manavgat'ta çiftliğinin yandığını söyleyen tuğba özay, üzüntüden felç geçirdi. Antalya manavgat orman yangını yerleşim yerlerine sıçrayınca eski manken tuğba özay'ın yangın yerine yakın mesafede bulunan çiftliği de zarar gördü. Krize giren tuğba özay felç geçirdi! Manavgat'taki yangından eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. Çiftliğimiz yanıyor. diyen tuğba özay, ne olur sesimizi duyurun. Yangından çiftliği zarar gören özay, instagram hesabından gözyaşları içerisinde yardım istedi. Yangının olduğu bölgede çiftliği bulunan eski manken tuğba özay'ın çiftliği de hasar gördü. Tuğba özay, çektiği videoda yanıyoruz, nolur bütün devlet yetkililerine sesleniyorum.

Yangında eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü.

Özay, instagram hesabından paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı Yangının olduğu bölgede çiftliği bulunan eski manken tuğba özay'ın çiftliği de hasar gördü. Yangından çiftliği zarar gören özay, instagram hesabından gözyaşları içerisinde yardım istedi. İlk uçakla antalya'ya giden tuğba özay, sosyal medya hesabından gözyaşlarıyla yardım istedi: Yangının olduğu bölgede eski manken tuğba özay'ın çiftliği de hasar gördü. Tuğba özay'ın manavgat'ta bulunan çiftliği ve evi yandı. Büyüyen yangının çiftliğine ulaştığını öğrenen tuğba özay, manavgat'a gitmek üzere yola çıktı. Bir video yayımlayan özay, ''çiftliğimiz yanıyor. Tuğba özay manavgat çiftliği yandı kül oldu! Özay hastaneden görüntüsünü paylaşarak, ben felç geçirdim arkadaşlar. Büyüyen yangının çiftliğine ulaştığını öğrenen tuğba özay, manavgat'a gitmek üzere yola çıktı. Manavgat'taki yangından eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. Çiftliği yanan tuğba özay, sosyal medya paylaşımında çiftliğinin yandığını ve felç geçirdiğini açıkladı.

Posting Komentar

0 Komentar